Välkommen till My Precious Kennel!

Jag har i hela mitt liv varit mycket intresserad av djur. När jag var liten rev sig mamma i håret varje gång jag hade med mej en ny liten varelse hem, i form av möss, råttor, kaniner, katter mm. När jag växter upp hade vi en Whippet och därefter en italiensk vinthund. När jag flyttade hemifrån tog jag hand om en sju år gammal cocker spaniel flicka som annars skulle ha avlivats. Vi fick sex år tillsammans.
Jag har som många flickor även haft ett stort hästintresse. Jag förstod aldrig varför mina föräldrar aldrig kunde ge mej en häst när jag fyllde år, så när jag tjänade egna pengar köpte jag min drömhäst Frida, ett treårigt arabiskt fullblods sto.
Frida och jag hade tio underbara år tillsammans. Hon fick två föl i min ägo. När jag skaffade familj blev det lite för mycket med allt vad det innebar.
Jag sålde Frida till en jättebra familj, och hon har fått ytterligare ett föl sedan dess.
Men jag kunde bara inte tänka mej ett liv utan djur! Efter mycket tjat så gick min man med på att skaffa en liten Chihuahua. Jag fick snart tag på en fin liten cremefärgad tikvalp vid namn Mini Star´s Sophia Loren.
Året var 2001 och jag blev hel frälst och är sedan dess tokig i dessa små underbara varelser.
År 2004 köpte jag ytterligare en tik. Hon heter Tickawis Sunbeam (Molly).
Jag älskar mitt yrke som barnmorska och det är väl så att det har blivit mitt "kall". Det föll sig helt naturligt för mej att jag skulle börja föda upp chihuahua hundar här hemma i vårat hus. Det har jag inte ångrat en minut!
Jag läser så mycket jag kan om hundar och går just nu uppfödarutbildningen i Göteborg. Jag går även ringsekreterarutbildningen för att bli så insatt som möjligt i utställningsvärlden.

Hälsningar Iréne Peeker

 

Kennel My Precious
Copyright © webbmaster & Kennel My Precious
Internet Explorer 5,0 eller högre| 1024x765 | Layout: Zilla's Design